Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La consellera Bravo i l'Alcalde Sagredo visiten el nou Parc d'Emergències de Paterna

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, al costat de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, i al cap de la Policia Local, Rafael Mestre, han visitat hui el nou Parc d'Emergències de Paterna, base dels Bombers i Bomberes Forestals, situada en Font del Pitxer.

El primer edil ha subratllat "la importància de comptar amb unes instal·lacions actualitzades i modernes per a poder protegir la nostra ciutat i les seues àrees naturals".

El nou parc s'ha construït sota principis de funcionalitat, seguretat, eficiència energètica i inclusió. A més, a la millora de les infraestructures s'uneix un millor equipament del servei i nous equips de protecció individual.

En aquestes instal·lacions es disposarà de EPIS per a escenaris meteorològics adversos, conformats per uniformes que s'adapten a la diversitat d'emergències ateses, com a inundacions, grans nevades i altres catàstrofes derivades de l'emergència climàtica.

En aqueix sentit, Bravo ha destacat que "les noves infraestructures del servei milloren la capacitat de resposta i l'eficàcia d'uns professionals que han de fer front a catàstrofes cada vegada més complexes causades pel canvi climàtic i l'escenari multiemergència en el qual estem immersos".

Per part seua, la consellera Bravo ha explicat que "les noves dependències suposen un equipament estratègic de protecció del Parc Natural del Túria, un dels espais protegits més pròxims a la ciutat que s'ha pogut preservar del creixement urbanístic i industrial".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon