Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jesús Quiles i Pilar Montesinos guanyadors del Trail 3 Pics Les Rodanes de Vilamarxant

En la prova reina, composta per un circuit de 28 quilòmetres, Jesús Quiles es va emportar la victòria després de superar en la línia de meta a Aitor Gil, del CA Edeta, i a l'independent José Luis Martínez. El guanyador va avantatjar en quasi 3 minuts al segon classificat, qui també va entrar amb una important renda sobre Martínez, tercer. El guanyador local masculí va ser José Ramón Betoret del CA Vilamarxant.

En categoria femenina, Pilar Montesinos va ser la gran dominadora de la competició en superar en la línia de meta a la independent Nuria Albert en més de quatre minuts. Estívaliz Fernández, també del Trail Requena, va ocupar el tercer lloc del podi.

D'altra banda, en el Rapittrail de 14 quilòmetres, Adrián Gijón, del Cárnicas Serrano, i la independent Verónica Elizabeth Quiguango van travessar la línia de meta en primera posició amb un ampli avantatge sobre els seus perseguidors. Els atletes locals guanyadors van ser Juan Carlos Deval del CA Vilamarxant i Betsabel Tárrega, del Somos Cabras CD.

Finalment, en la prova de huit quilòmetres, José Aldasoro, del Tragaleguas.org, i la independent Carlota Fuller es van pujar al primer escaló del podi després d'una gran participació. Els atletes Julio Zarzo, del CA Vilamarxant i segon de la prova general, i la independent Natalia Mora es van fer amb les primeres posicions locals.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va valorar de forma molt positiva la competició esportiva: "Una vegada més hem aconseguit que el Trail 3 Pics Les Rodanes fóra un gran èxit. Els esportistes van gaudir d'un gran dia de trail amb un recorregut molt atractiu que any rere any enamora als esportistes que acaben amb les inscripcions setmanes abans de la disputa de les diferents distàncies".

Finalment, Gabriel Castellano, regidor d'Esports, va recalcar el treball que s'està realitzant a Vilamarxant per a convertir-se en un referent de l'esport: "Ens esforcem molt per a fer que el nostre poble siga una referència en el que a competicions esportives es refereix en la Comunitat Valenciana".

"De fet, estem aconseguint retornar al lloc que correspon a Vilamarxant en disciplines com el ciclisme, la pilota, l'atletisme. Continuarem treballant perquè aquesta siga la línia a seguir durant els pròxims anys", ha acabat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon