Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FIVATRUF: La tòfona d'Andilla mostra un any més la potència gastronòmica de 'La Serranía'

La localitat serrana d'Andilla celebra la IV edició de la Fira de la Tòfona Valenciana. Amb centenars de persones que es donen cita aquest dissabte 28 i diumenge 29 de gener en el Recinte Fira de La Pobleta.

La localitat d'Andilla, situada a la comarca de Els Serrans s'ha donat en el matí d'ahir el tret d'eixida a la IV Fira de la Tòfona Valenciana. Veïns del municipi i de voltants no han volgut perdre's aquesta cita gastronòmica tan rellevant en el calendari.

Fivatruf torna a ser la capital de la tòfona durant aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener. Parlem de la fira de la tòfona més visitada de tota la província de València, on milers de visitant es deixaran enamorar per aquest producte tan valorat en l'àmbit culinari, així com per a assaborir i gaudir de dos dies plens d'activitats en un entorn incomparable.

La jornada inaugural matinal ha tingut una gran varietat d'activitats per a obrir boca en tots els assistents: des de ponències, fins a visites guiades pel municipi, sense oblidar la famosa demostració de caça de tòfona amb gos o el tan valorat “showcooking de trufa” en viu i en directe.

La fira estarà oberta fins a aquest diumenge les 16:00h en el recinte firal de La Pobleta, on més d'una vintena d'expositors es donen cita per a reunir el màxim nivell de tòfona negra, tenint com a insígnia la “tubermelanosporum”.

Les propostes continuen des de la vesprada d'aquest dissabte amb un tast marinat amb tòfona i fins i tot música en directe per a tots els assistents amb DJ, per a ja agafar el testimoni del diumenge amb una altra jornada repleta d'activitats amb la gran novetat de la I Edició de MasterChefFivatruf d'Andilla.

A nivell institucional, Pilar Bernabé, la Delegada del Govern de la Comunitat Valenciana, no ha volgut perdre's aquesta cita tan important per a la comarca, acompanyada de Consuelo Alfonso, alcaldessa d'Andilla, Francisco Molina, Director Territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana i Ramiro Rivera, Diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques Contra la Despoblació.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon