Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ferit el conductor d'un autobús en caure amb el vehicle per un terraplè a la CV-35 a Paterna

El conductor d'un autobús ha resultat ferit en quedar atrapat a l'interior del vehicle després que aquest bolcara i caiguera per un xicotet terraplé, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

L'accident ha tingut lloc aquest dissabte en la CV-35 al seu pas pel terme municipal de Paterna (València), quan un autobús que en aqueix moment viatjava sense passatgers ha bolcat i seguidament ha caigut per un terraplé, han indicat les mateixes fonts.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dotacions de bombers de Paterna, Burjassot i l'Eliana, així com un sergent del parc de Paterna i un oficial de guàrdia, que han excarcerat al conductor de l'autobús, únic ocupant del vehicle. Posteriorment, ha sigut atés per mitjans sanitaris.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon