Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida València comença el nou curs polític amb un acte: 'CONFLUÈNCIA D'ESQUERRES: LA VALÈNCIA QUE VOLEM'

El candidat a les municipals de la ciutat de València Pau Diaz tindrà al seu costat a Rosa Pérez  Coordinadora General d'EUPV i Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

L'acte se celebrarà aquest dimarts 10 de gener a les 18.30 h. en el Ateneu Marítim (Carrer Reina, 68).

Sota el títol CONFLUÈNCIA D'ESQUERRES: LA VALÈNCIA QUE VOLEM, Esquerra Unida de València Ciutat obrirà el curs polític valencià amb un acte públic que se celebrarà aquest dimarts 10 de gener a les 18.30 h. en el Ateneu Marítim (Carrer Reina, 68).

L'organització expressa la seua aposta pels barris celebrant el seu primer acte polític en un dels barris que conformen la ciutat de València, manifestant així el seu compromís amb un programa centrat en aquells espais més pròxims a la ciutadania.

En l'acte intervindran Pau Díaz Boils, candidat a l'alcaldia de València per la formació i Rosa Pérez Garijo, Coordinadora General d'EUPV i Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

En l'acte es durà a terme un diàleg sobre propostes per a un model de ciutat progressista, transformadora, habitable, verda i sostenible per als seus habitants, així com l'explicació relativa al model de confluència pel qual aposta Esquerra Unida.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon