Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis Mags tornen a Camp de Túria, Llíria la capital de la comarca ja és espera

Els Reis Mags tornen a recórrer els carrers de Llíria

Més de 400 persones formaran la comitiva reial que desfilarà la vesprada del 5 de gener


Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a recórrer els carrers de Llíria en la vesprada prèvia a la nit més màgica de l'any. La tradicional cavalcada dels Reis Mags torna a la programació festiva de la capital del Camp de Túria després de no celebrar-se al 2021 i oferir una versió estàtica l'any passat per les restriccions de la pandèmia.

Més de 400 persones conformaran la comitiva reial que este dijous, 5 de gener, partirà a les 17.30 hores des de l'esplanada situada enfront del Centre de Salut, i desfilarà fins a la plaça Major, on Ses Majestats d'Orient seran rebuts per la corporació municipal.

Així, els xiquets i xiquetes podran eixir a saludar als Reis Mags durant tot el recorregut que estarà ambientat per personatges d'animació i grups de música i ball. A més, es llançaran més de 660 quilos de caramels i 9.000 monedes de xocolate.

La cavalcada, organitzada per la Regidoria de Festes, comptarà amb la participació de diferents entitats locals i de la zona com l'Arxiconfraria de la Cort de Maria, la Confraria de la Mare de Deú del Remei i de la Santíssima Trinitat, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Primitiva i de la Unió Musical, la Penya Arre, l'Escola Municipal de Dansa, el grup de dansa Al-Hilal, el Grup de Danses "El Tossal", els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els grups de tabal i dolçaina Colla Pastrana i Camp de Túria, la batucada Matarantas de Villar del Arzobispo, i la Junta Local Fallera al costat dels sis comissions de la localitat Avinguda dels Furs, Plaça Major, Plaça de Pedralba, Pla de l'Arc, Alpelic i Colón- San Vicente de Paúl. 

Recorregut Cavalcada Reis Mags 2023

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon