Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els presidents llatinoamericans donen pes a la campanya per alliberar Julian Assange

El president mexican va plantejar la qüestió de Julian Assange en una recent cimera amb Biden i ha utilitzat la seva sessió informativa diària per destacar la seva contínua "detenció injusta".

Els polítics s'han posat del costat de la campanya Free Assange en instar el president nord-americà Joe Biden a abandonar els càrrecs i alliberar-lo 

Assange està detingut a la presó de Belmarsh a Londres mentre continua lluitant per ser extradit als Estats Units.

Assange ha de ser defensat per tots els que estimem la democràcia, els que estimem la llibertat de premsa, la llibertat dels sindicats, els que estimem la llibertat d'organització.

L'editor en cap de WikiLeaks, Kristinn Hrafnsson, i l'ambaixador de WikiLeaks, Joseph Farrell, han mantingut una sèrie de reunions durant les últimes setmanes a països llatinoamericans com Mèxic, Bolívia, Brasil i Argentina.

El president brasiler, Luiz Inacio Lula da Silva, va dir: "Assange ha de ser defensat per tots els que estimem la democràcia, els que estimem la llibertat de premsa, la llibertat dels sindicats, els que estimem la llibertat d'organització".

Perquè es faci justícia, els Estats Units han de retirar els càrrecs contra Assange i posar fi al procés d'extradició en curs.

El president mexicà, Andrés Manuel López Obrador, va dir: "Si ell (Assange) és portat als Estats Units i condemnat a la pena màxima... hem de començar la campanya per desmantellar l'Estàtua de la Llibertat "Ja no és un símbol de llibertat".

Alberto Fernández, president de l'Argentina, va dir: "Per tal que faci justícia, els Estats Units han de retirar els càrrecs contra Assange i posar fi al procés d'extradició en curs".

L'11 de febrer se celebrarà a Londres l'anomenat carnaval nocturn, que inclou una concentració amb discursos dels principals i la dona d'Assange, Stella



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon