Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els alumnes del taller d'ocupació de Labora comencen hui les classes en el Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria

Deu alumnes participen en este programa mixt d'ocupació i formació remunerat que pretén millorar l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació. El curs compta amb dos nivells, el nivell 1 és una formació per a operacions auxiliars de serveis administratius i el nivell 2 és per a activitats administratives en la relació amb el client. En els dos casos, els participants rebran un certificat de professionalitat.

Una vegada acabada la formació específica, els alumnes realitzaran les seues pràctiques en els diferents llocs d'auxiliar administratiu de l'Ajuntament de Vilamarxant.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat tots els detalls d'estes formacions: "Estem molt contents de poder oferir als veïns de Vilamarxant estos cursos de formació que té una aplicació molt demandada actualment. La formació rebuda contempla tant el nivell 1 com el nivell 2 el que suposa tot un any de formació. És la segona vegada que aconseguim posar en marxa tallers d'ocupació nivell 1+2, amb el que això suposa".

"Tenim bones expectatives, ja que la directora, la professora i l'administrativa del curs tenen un gran nivell, predisposició i experiència en esta mateixa especialitat", ha seguit el regidor.

Sanchis també ha destacat que la posada en marxa d'estos tallers d'ocupació és "una carrera de fons, la iniciem adquirint els equips informàtics, homologant l'aula per a esta nova especialitat formativa, sol·licitant el taller d'ocupació i, finalment, dur-lo a terme després d'un llarg i costós procediment".

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que estes formacions són "una oportunitat per a reciclar-se i tornar a entrar en el mercat laboral". "Treballem perquè el poble augmente la seua ocupació pel que en els pròxims anys es repetiran este tipus de tallers tan interessants i útils per a la ciutadania", ha acabat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon