Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 'Trail 3 Pics Les Rodanes 2023' arriba a Vilamarxant, diumenge a partir de les 9 del matí

El 'Trail 3 Pics Les Rodanes', organitzat pel Club d'Atletisme de Vilamarxant i amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilamarxant, tindrà lloc dissabte que ve 21 i diumenge 22 de gener. El cap de setmana esportiu s'inaugurarà amb la jornada del dissabte en el VI Trail Kids a partir de les 16 hores. En ella, els més xicotets disputaran el Trail en les diferents categories Querubí, Pre-benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

El diumenge a partir de les 9 del matí es disputarà la competició més esperada, la Prova Reina 28K, on els corredors intentaran fer-se un buit en la línia de meta. Una prova que serà retransmesa en directe a través del canal municipal de Youtube. També s'iniciarà a les 9 la Rapittrail 14K i a les 9.30 hores, la Iniciació 8K. Per tant, de manera escalonada en les seues eixides, les tres proves coincidiran en el temps.

El regidor d'Esports, Gabriel Castellano, ha qualificat al 'Trail 3 Pics Les Rodanes' com "una de les proves més emblemàtiques" per al poble: "Un any més podrem gaudir del Trail gràcies a la gran organització i col·laboració del Club d'Atletisme de Vilamarxant. A través de la prova, la imatge esportiva de Vilamarxant es traslladarà a tota la Comunitat Valenciana", ha afegit Castellà.

A més, el regidor ha afirmat que els dorsals per a participar en els recorreguts més llargs ja estan esgotats i que queden molt pocs disponibles per a la Iniciació 8K: "L'escassetat de dorsals disponibles significa una molt bon senyal que la gent s'implica en els nostres projectes", ha finalitzat.

D'altra banda, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha destacat el gran interés que suposa una prova de tan alt nivell: "Aquesta és una de les primeres cites esportives del calendari a nivell autonòmic i té molta repercussió mediàtica, per la qual cosa la retransmetrem en directe. Durant aqueix cap de setmana, Vilamarxant rebrà amb els braços oberts a moltes persones, no sols corredors, sinó també els seus acompanyants i turistes amants de l'esport i la naturalesa", ha explicat Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon