Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Racó d'Ademús mostra els seus tresors turístics en FITUR 2023

 El Racó d'Ademús no ha volgut perdre's aquesta fira de referència nacional com a punt global de trobada entre els professionals del turisme. La Mancomunitat del Racó d'Ademús ha sigut la institució encarregada de representar a la comarca.

El Racó d'Ademús ha sigut present en FITUR 2023 en l'Estand de la Comunitat Valenciana, mostrant tota la seua oferta turística amb material audiovisual i promotors turístics.

La Mancomunitat del Racó d'Ademús ha sigut l'encarregada de representar a la comarca, amb el principal objectiu d'exposar-se com un dels principals reclams turístics de l'interior de la Comunitat Valenciana.

Els guies i promotors turístics de la comarca han oferit el que significa el Racó d'Ademús: una experiència immersiva de totes les seues ofertes per a donar la punta final organitzant viatges a demanda complint amb els desitjos i exigències dels viatgers.

L'objectiu era continuar compartint amb la resta del món aquesta illa valenciana travessada pel riu Túria, envoltada per tres comunitats autònomes amb una oferta gastronòmica, uns paratges naturals de somni, i una tranquil·litat inigualable. 

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon