Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El govern de Loriguilla explica la situació actual de les obres del nou col·legi a la comunitat educativa

Els representants municipals s'han reunit també amb la cap d'obra per a conéixer de primera mà de quina manera s'han représ les obres després de l'aturada

L'Ajuntament de Loriguilla ha rebut hui la visita dels nous tècnics encarregats d'executar la construcció del CEIP W.A. MOZART. La cap d'obra Raquel Aranda i el seu encarregat han dedicat part del matí a explicar als responsables de l'ajuntament, com i de quina manera s'han représ les obres després de l'aturada.

Els pròxims passos inclouran el tancament de façanes, portar aigües fora, impermeabilització de cobertes i col·locació de baixants. Ara mateix estan apilant materials i contractant obra de paleta, de manera que es preveu un treball escalonat al llarg de les pròximes setmanes.

De la mateixa manera, els representants municipals s'han reunit també amb la comunitat educativa, pares, mares i professorat per a explicar-los la problemàtica que el nou equip de govern es va trobar amb el col·legi, així com les solucions que s'han anat plantejant i estudiant al llarg d'aquests mesos en què el propi consistori, Conselleria, empresa redactora del projecte i constructora han treballat de manera conjunta. La reunió s'ha anat postergant en el temps fins a tindre clar l'origen del problema i la seua solució més factible.

Al col·loqui s'han unit l'arquitecta municipal, Clara Vento, el director del projecte, Paco Miravete, i el Secretari Interventor de l'Ajuntament, Miguel Nieto.

S'ha tractat de resoldre alguns dubtes plantejats per la comunitat educativa, sobretot aquelles referides a l'esmena del problema pressupostari a tenor del 40% de sobre cost que plantejava en un inici l'empresa adjudicatària de les obres, el marc jurídic de la solució, els terminis per a la finalització de les obres o els minvaments en el projecte inicial que cal assumir per a tindre el col·legi finalment construït i plenament funcional.

Davant el panorama de rescindir el contracte i posposar l'edificació, s'ha proposat una solució intermèdia en la qual el poble no haja de sufragar els esmentats sobre costos amb diners públics i que permeta finalitzar l'obra al més prompte possible, i així s'ha traslladat a la comunitat educativa, a la qual s'ha fet i farà partícip de tot allò que vaja esdevenint fins a la fi d'obra.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon