Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell autoritza 61 projectes de renovables amb inversions de 859 milions i resol els expedients en termini


El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que els 107 expedients per a la implantació d'energies renovables que havia de resoldre l'administració autonòmica aquest dimecres s'han avaluat "dins del termini i en la forma escaient", amb un dictamen favorable en 61 projectes que impliquen inversions per 859 milions d'euros.

Puig, en una compareixença davant els mitjans el mateix dia en què s'havia establit la data límit perquè els projectes reberen una Declaració d'Impacte Ambiental (DIA), ha destacat que "la Generalitat ha complit amb l'objectiu que s'havia plantejat per a aconseguir arribar a aquesta fita dins del termini i en la forma escaient", al mateix temps que ha agraït l'esforç dels funcionaris i conselleries implicades --Economia Sostenible, Medi Ambient i Política Territorial.--.

En concret, s'han avaluat 107 expedients subjectes a aquesta data límit, que han obtingut en el termini previst l'avaluació ambiental. 61 d'ells han obtingut una declaració favorable, equivalents a 1.356 MW, l'equivalent al consum anual de 578.000 habitatges, i que mobilitzaran inversions de prop de 859 milions d'euros. A més, segons Puig, la seua construcció i manteniment suposarà la creació de 1.500 llocs de treball en un any.

D'altra banda, 31 expedients han resultat desfavorables i hi ha hagut 15 desestiments per part d'empreses.

Aquestes xifres suposen, segons ha destacat el 'president', augmentar en un 57 per cent la potència que es genera amb energies renovables en la Comunitat Valenciana.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon