Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell aprova el decret pel qual es regulen els permisos i les llicències del personal docent

 El Ple del Consell va aprovar el decret pel qual es regulen els permisos i les llicències del personal docent no universitari funcionarial dependent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. 

L'objectiu d'aquest decret és que el professorat dispose d'una sèrie de mesures per a poder conciliar les responsabilitats professionals amb la vida personal i familiar, tenint sempre en compte que la prioritat és el desenvolupament personal, social, emocional, acadèmic i professional de l'alumnat.

El decret inclou 34 articles. En aquest s'actualitzen els permisos de paternitat, d'atenció a fill/a per malaltia greu i per embaràs. Així mateix, renova els permisos de formació vinculats a programes europeus i a les noves estructures de formació per a cada cos docent.

S'introdueixen una sèrie de permisos nous i canvis, que la normativa estatal ja recull, com el permís relacionat amb l'adopció, acollida o guarda a fi d'adoptar; el permís per a les sessions d'informació i preparació al part; el permís per a naixement de fills prematurs, així com la duració del permís per part, al qual s'afig el permís de nounats hospitalitzats.  

Així mateix, es recullen una sèrie de llicències dirigides a afavorir l'ampliació o el perfeccionament de la formació del personal docent.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon