Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell aprova el decret pel qual es regulen els permisos i les llicències del personal docent

 



El Ple del Consell va aprovar el decret pel qual es regulen els permisos i les llicències del personal docent no universitari funcionarial dependent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. 

L'objectiu d'aquest decret és que el professorat dispose d'una sèrie de mesures per a poder conciliar les responsabilitats professionals amb la vida personal i familiar, tenint sempre en compte que la prioritat és el desenvolupament personal, social, emocional, acadèmic i professional de l'alumnat.

El decret inclou 34 articles. En aquest s'actualitzen els permisos de paternitat, d'atenció a fill/a per malaltia greu i per embaràs. Així mateix, renova els permisos de formació vinculats a programes europeus i a les noves estructures de formació per a cada cos docent.

S'introdueixen una sèrie de permisos nous i canvis, que la normativa estatal ja recull, com el permís relacionat amb l'adopció, acollida o guarda a fi d'adoptar; el permís per a les sessions d'informació i preparació al part; el permís per a naixement de fills prematurs, així com la duració del permís per part, al qual s'afig el permís de nounats hospitalitzats.  

Així mateix, es recullen una sèrie de llicències dirigides a afavorir l'ampliació o el perfeccionament de la formació del personal docent.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon