Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EGM Parc Logístic València signa el conveni de col·laboració amb els Ajuntaments de Riba-roja i Loriguilla

  • El document concreta la cooperació de les diferents entitats per a la modernització i el desenvolupament de l'àrea empresarial.

L'alcaldessa de Loriguilla, Montse Cervera, l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, i el president de la EGM Parc Logístic de València i director general de EVHA, Rafael Montero, varen signar ahir el conveni de col·laboració entre les diferents entitats. També han sigut presents en la signatura la Junta Directiva i l'equip de gestió de la EGM.

El citat document, recollit en la Llei 14/2018 d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana, concreta els compromisos adquirits per cadascuna de les parts i la forma de participació en els òrgans de govern de la EGM Parc Logístic València, constituïda el mes de desembre passat després de la ratificació per l'assemblea dels propietaris del parc i aprovació definitiva dels respectius plens municipals de tots dos ajuntaments.

D'aquesta manera completa la seua tramitació la EGM Parc Logístic València, la primera entitat d'aquestes característiques constituïda a la comarca de Camp del Túria, que permetrà impulsar la modernització, professionalització de la gestió i increment de la col·laboració públic privada per a la creació de noves infraestructures i serveis de valor afegit que redunden en benefici de la competitivitat de les empreses ací instal·lades.

L'alcaldessa de Loriguilla destaca que per al Consistori «la signatura d'aquest conveni ha sigut una prioritat en tot moment i que s'ha treballat amb rapidesa i eficàcia perquè la EGM poguera arrancar al més prompte possible. Amb la signatura d'aquest conveni aconseguirem, mitjançant una actuació públic-privada, una millor gestió, modernització i promoció de l'àrea industrial del PLV. A més, ens permetrà aconseguir subvencions, satisfer les necessitats laborals dels nostres veïns i establir un model de desenvolupament sostenible. En definitiva, amb aquest conveni millorarem el posicionament estratègic de l'àrea industrial».

Per part seua, l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, va indicar que "aquesta signatura és un pas més que demostra el compromís de l'Ajuntament de Riba-roja de col·laborar amb els empresaris i propietaris del PLV per a aconseguir millores i afrontar reptes de futur. La signatura del conveni ens ajudarà amb l'objectiu de millorar les instal·lacions i serveis de tot el PLV, ja que el desenvolupament de les àrees industrials ens porta a generar nous llocs de treball».

Des de la Junta Directiva i equip gestió de la EGM Parc Logístic de València van valorar molt positivament la importància d'haver culminat l'adaptació a la Llei d'Àrees Industrials, que a més de tots els avantatges que ofereix aquesta normativa pionera, permetrà aprofitar la nova línia de subvencions de fins a un milió d'euros per a aquesta mena d'entitats anunciada per l'IVACE per a enguany.

 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon