Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz qualifica de 'dia històric' la presa de possessió de Lula al Brasil: 's'obre pas l'esperança'

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha qualificat de "dia històric" la presa de possessió de Lula Da Silva com a president del Brasil assegurant que s'obri així passe a la "esperança".

Luiz Inácio Lula da Silva ha jurat aquest diumenge el seu càrrec com a 39é president de la República del Brasil en la culminació d'una cerimònia d'investidura que marca el començament del seu tercer mandat al capdavant del país amb un missatge de "esperança i reconstrucció enfront de la "devastació" que, assegura, ha deixat després de si el seu predecessor, Jair Bolsonaro.

"Estem vivint amb emoció la presa de possessió de @LulaOficial com a President al costat de grans companys", ha escrit Díaz en un missatge en el seu perfil de Twitter, recollit per Europa Press.

La vicepresidenta segona ha acompanyat al Rei Felip VI que ha acudit a la cerimònia juntament amb el ministre d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon