Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz considera les xifres del 2022 'molt positives': 'Les mesures de protecció laboral estan funcionant'

 -

La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha qualificat aquest dimarts de "molt positives" les xifres d'atur de 2022 per haver-se aconseguit en un any "molt complicat".

"Tornem a demostrar que es poden afrontar les crisis econòmiques protegint l'ocupació, modernitzant el mercat laboral i combatent la precarietat i la temporalitat", ha subratllat la vicepresidenta en el seu compte de twitter.

Díaz ha destacat que 2022 es va tancar amb 2.837.653 aturats, la xifra més baixa des de 2007, i que més d'un milió de persones han eixit de l'atur des de 2019. "Aquestes dades demostren que les mesures de protecció laboral estan funcionant", ha recalcat.

La ministra ha defensat a més que 2022 "passarà a la història com l'any on més s'ha avançat en estabilitat laboral" després de la posada en marxa de la reforma del mercat de treball, que ha permés signar 1,9 milions de contractes indefinits més que en 2019, abans de la pandèmia. Amb això, ha ressaltat Díaz, la temporalitat s'ha reduït en 13,5 punts.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon