Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Continuen les obres de condicionament i reasfaltat dels carrers Trinquet i Les Rodanes

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, han supervisat aquest matí l'estat de les obres de la segona fase del Pla d'Inversions de la Diputació al carrer Trinquet i Les Rodanes que van començar fa un mes.

Al carrer Trinquet, el treball de desmantellament de línies telefòniques i de llum i el de la retirada dels postes de fusta que estan en les voreres impedint el trànsit als vianants, es troben pràcticament acabats. Una altra de les actuacions que ja s'han realitzat en aquesta zona ha sigut l'accés als garatges dels habitatges.

D'altra banda, les accions de fresat d'asfaltat i reasfaltat de les vies del carrer Trinquet i el carrer Els Rodanes començaran en breu.

El regidor de l'àrea, Gabriel Castellano, ha indicat que les obres avancen a bon ritme: "Prompte podrem observar el fruit del treball en aquests carrers. Nosaltres continuarem treballant per a pal·liar la situació de malestar en la qual han viscut des de fa anys els veïns per no tindre els carrers condicionats", ha afegit Castellà.

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha recalcat la importància d'actuar en aquestes zones en concret: "Amb les accions als carrers Trinquet i Les Rodanes, complim amb la nostra paraula d'arribar a tots els barris de Vilamarxant, inclosos els més allunyats del centre urbà, perquè tots els veïns puguen viure en les millors condicions", ha finalitzat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon