Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Consum pujarà el salari un 9% a tota la plantilla des del febrer

Consum augmentarà el salari un 9% a tota la seua plantilla de treballadors a partir de la nòmina del pròxim mes de febrer, una mesura aprovada per a millorar el poder adquisitiu de més de 19.000 empleats.

Aquest increment representarà una inversió de més de 32,9 milions d'euros i suposarà un augment mínim per soci treballador de més de 1.430 euros bruts a l'any, informa la cooperativa valenciana.

La pujada acordada s'aplicarà sobre altres conceptes complementaris al salari, com les hores extraordinàries, les hores nocturnes fora de jornada o les hores en festius que es retribueixen pel doble del seu valor, entre altres.

A més del salari, els socis treballadors perceben anualment el retorn cooperatiu que els correspon dels resultats, al costat dels interessos per les seues aportacions obligatòries al capital social.

En l'últim exercici tancat, aquests dos conceptes van suposar la quantitat global de 38,3 milions d'euros, xifra que equivaldria a entre una i dues pagues addicionals en funció de l'antiguitat com a soci.

L'any passat, Consum va generar prop de mil ocupacions fins a aconseguir una plantilla de més de 19.000 persones. En els últims huit anys ha creat al voltant de 7.800 llocs de treball estable i de qualitat en les comunitats autònomes en les quals és present.

La cooperativa ha renovat el segell Top Employers per nové any consecutiu. Aquesta certificació avala les bones pràctiques en matèria de recursos humans i valguda la seua gestió en matèria de personal, per les seues condicions laborals i el foment del talent.

SETMANA LABORAL DE CINCO DÍAS

Paral·lelament, des de finals de 2021, la cadena de supermercats està implantant en tota la seua xarxa la setmana laboral de cinc dies perquè la plantilla de botiga puga gaudir de dos dies de descans a la setmana, mesura que ja estava implantada per als treballadors de les centrals logístiques.

Més de 3.000 empleats ja gaudeixen aquest nou horari, amb la previsió de completar l'extensió de la mesura de conciliació al 100% de la xarxa comercial a principis de 2024. Consum destaca la seua aposta per la conciliació laboral i familiar i per afavorir la productivitat i la satisfacció en el treball.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon