Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Colau en un acte massiu de Y. Díaz en Barcelona assegura que el projecte de Sumar està ajudant 'a conquerir el dret a somiar'

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està convençuda que el pròxim Govern de coalició serà "més forta" si s'aconsegueix que Yolanda Díaz siga la primera dona presidenta d'Espanya.

Ho ha dit aquest dissabte durant la seua intervenció en un 'acte d'escolta' de Sumar en L'Auditori de Barcelona davant més de 2.100 persones, i en el qual ha participat la mateixa Díaz.

Ha assegurat que el projecte de Sumar de la vicepresidenta segona del Govern, Yolanda Díaz, està ajudant "a conquistar el dret a somiar".

Segons Colau, la ciutadania de Barcelona i de tota Catalunya comparteixen amb Díaz "el fet de perseguir i aconseguir moltes victòries ajuntant i sumant a la gent treballadora".

"Barcelona és una ciutat valenta, que la fa la seua gent des de l'amor i no es rendeix mai malgrat les adversitats, i això és el que té en comú amb Yolanda Díaz", ha afegit.

AJUDA DE YOLANDA DÍAZ A BARCELONA

Per a l'alcaldessa, la també ministra és qui més està "ajudat" la capital catalana a aconseguir una Llei d'Habitatge que regule els preus del lloguer i evite desnonaments injustos, ha dit.

A més, ha destacat el paper de Díaz a aconseguir que Barcelona "faça més habitatges que Catalunya i Madrid juntes, i per fer polítiques socials".

Per a Colau, Díaz ha ajudat a avançar en drets fonamentals "en un context de tantes incerteses, on creix l'extrema dreta i es normalitza el discurs d'odi".

ASSISTENTS

També han intervingut el gerent d'Habitatge de la ciutat de Barcelona, Javier Buron; el periodista cultural i de societat Bob Pop; l'extreballadora de Amazon Sindy Cardona; el professor del Departament de Geografia de la UAB Oriol Nel·l'i l'activista del barri de La Marina Xènia Morgado.

A l'acte han assistit la líder dels Comuns en el Parlament, Jéssica Albiach; el president d'Unides Podem en el Congrés, Jaume Asens; l'eurodiputat Ernest Urtasun; el tinent d'alcalde de Cultura de Barcelona, Jordi Martí; el portaveu dels Comuns i diputat del Congrés, Joan Mena, i el dirigent d'En Comú Podem Gerardo Pisarello, entre altres.

En l'acte de Barcelona han quedat fora un gran nombre de persones que volien estar al costat de la vicepresidenta i l'Alcaldessa de Barcelona. Així pot veure's en aquest vídeo de LaVanguardia. Ambdues van eixir a saludar-los i demanar-los disculpes per no poder ampliar el local

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon