Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Caixa Popular - el banc de les Cooperatives',creix un 26% amb un resultat de 18,3 milions

  


   Caixa Popular ha obtingut el 2022 uns beneficis de 21,4 milions d'euros, un 22% més que en l'exercici anterior, després de realitzar unes dotacions d'11,73 milions d'euros. Uns resultats que, després d'impostos, ascendeixen a 18,3 milions d'euros, amb un creixement del 26%.

   La cooperativa de crèdit --"que es consolida com a principal entitat financera valenciana", subratllen els seus responsables-- ha finalitzat l'any amb uns dipòsits de 2.460 milions d'euros, la qual cosa representa un increment de l'11%.

   Caixa Popular ha mantingut una política activa a l'hora d'oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les inversions creditícies s'han situat en 1.877 milions d'euros, el que implica un creixement del 18,95% respecte al 2021.

   Les dotacions al Fons d'Insolvència d'11,73 milions d'euros, situa la cobertura total de la morositat en un 75%, amb un ràtio de mora del 3,52%.

   Al tancament de l'exercici, el marge d'interessos ha aconseguit els 48 milions d'euros, amb un increment del 20%; i el marge brut els 75 milions d'euros, amb un augment del 20%. El ràtio d'eficiència s'ha situat en 55,95%.

   A diferència de la resta d'entitats del sector, Caixa Popular manté el seu pla d'expansió i obrirà en els pròxims mesos tres noves oficines a Bétera, Mercavalencia i Cullera. Amb açò, la xarxa de la cooperativa de crèdit se situarà en 78 oficines repartides per les principals poblacions valencianes, que donen "servei personalitzat i presencial amb l'horari més extens del mercat, ja que obrin al públic en horari de matí i vesprada".

   A més, en Caixa Popular és el client qui tria "com, quan i de quina manera" vol relacionar-se amb l'entitat, per açò cada vegada són més les persones que confien en la seua banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent, que ja supera els 255.000 clients, dels quals el 82% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l'entitat que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

   El creixement també es trasllada a l'equip humà, Caixa Popular ha creat l'any 8 nous llocs de treball. L'entitat compta amb una plantilla de 403 persones, on el 90% són sòcies de treball, i per tant propietàries de la cooperativa.

"IMPACTE SOCIAL"

   Caixa Popular també destaca els vora 2 milions d'euros a iniciatives d'impacte social a la Comunitat Valenciana, col·laborant amb més de 1.000 entitats

   L'entitat reverteix així en la societat els beneficis que genera i "deixa una important petjada social en el territori valencià". "Gràcies al compromís amb les persones i a la implicació amb l'entorn, durant 2022 l'entitat s'ha implicat en multitud de projectes que contribuïxen a dinamitzar i millorar a la societat valenciana, amb especial rellevància en aquells que ajuden empoderar a la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, la cura del medi ambient i la biodiversitat, l'esport i la cultura valenciana", recalquen.

   El Pla Estratègic de Caixa Popular continuarà fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon