Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Caixa Popular - el banc de les Cooperatives',creix un 26% amb un resultat de 18,3 milions

  


   Caixa Popular ha obtingut el 2022 uns beneficis de 21,4 milions d'euros, un 22% més que en l'exercici anterior, després de realitzar unes dotacions d'11,73 milions d'euros. Uns resultats que, després d'impostos, ascendeixen a 18,3 milions d'euros, amb un creixement del 26%.

   La cooperativa de crèdit --"que es consolida com a principal entitat financera valenciana", subratllen els seus responsables-- ha finalitzat l'any amb uns dipòsits de 2.460 milions d'euros, la qual cosa representa un increment de l'11%.

   Caixa Popular ha mantingut una política activa a l'hora d'oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les inversions creditícies s'han situat en 1.877 milions d'euros, el que implica un creixement del 18,95% respecte al 2021.

   Les dotacions al Fons d'Insolvència d'11,73 milions d'euros, situa la cobertura total de la morositat en un 75%, amb un ràtio de mora del 3,52%.

   Al tancament de l'exercici, el marge d'interessos ha aconseguit els 48 milions d'euros, amb un increment del 20%; i el marge brut els 75 milions d'euros, amb un augment del 20%. El ràtio d'eficiència s'ha situat en 55,95%.

   A diferència de la resta d'entitats del sector, Caixa Popular manté el seu pla d'expansió i obrirà en els pròxims mesos tres noves oficines a Bétera, Mercavalencia i Cullera. Amb açò, la xarxa de la cooperativa de crèdit se situarà en 78 oficines repartides per les principals poblacions valencianes, que donen "servei personalitzat i presencial amb l'horari més extens del mercat, ja que obrin al públic en horari de matí i vesprada".

   A més, en Caixa Popular és el client qui tria "com, quan i de quina manera" vol relacionar-se amb l'entitat, per açò cada vegada són més les persones que confien en la seua banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent, que ja supera els 255.000 clients, dels quals el 82% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l'entitat que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

   El creixement també es trasllada a l'equip humà, Caixa Popular ha creat l'any 8 nous llocs de treball. L'entitat compta amb una plantilla de 403 persones, on el 90% són sòcies de treball, i per tant propietàries de la cooperativa.

"IMPACTE SOCIAL"

   Caixa Popular també destaca els vora 2 milions d'euros a iniciatives d'impacte social a la Comunitat Valenciana, col·laborant amb més de 1.000 entitats

   L'entitat reverteix així en la societat els beneficis que genera i "deixa una important petjada social en el territori valencià". "Gràcies al compromís amb les persones i a la implicació amb l'entorn, durant 2022 l'entitat s'ha implicat en multitud de projectes que contribuïxen a dinamitzar i millorar a la societat valenciana, amb especial rellevància en aquells que ajuden empoderar a la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, la cura del medi ambient i la biodiversitat, l'esport i la cultura valenciana", recalquen.

   El Pla Estratègic de Caixa Popular continuarà fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon