Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil formarà a docents i alumnat per a prevenir la violència LGTB en els centres educatius

Benaguasil  dels primers municipis del Camp de Túria a formar a docents i alumnat a través de LGTB Education amb la col·laboració de Mirall Camp de Túria.

L'Ajuntament a través de l'àrea d'Igualtat, ofereix als docents i a l'alumnat de Benaguasil la possibilitat de realitzar cursos de formació en protocols de prevenció i actuació per a prevenir la violència LGTB en els centres educatius.

Les sessions que seran impartides per LGTB Education, es realitzaran en línia i consten de dos mòduls de 4 hores cadascun. Prèviament, es celebrarà una reunió telemàtica a través de la plataforma MEET, on es presentarà la formació i es resoldran possibles dubtes.

Així mateix es realitzaran campanyes de sensibilització dirigides a l'alumnat per a mostrar-los les diferents realitats LGTB amb les quals es conviu en el dia a dia tant dins com fora dels centres educatius, ja que conéixer-les i respectar-les els ajudarà a crear un espai segur dins de les aules.

Lluita contra les conductes homofòbiques

La regidora d'Igualtat Alicia Molina ha assenyalat que “durant el període de col·legi i institut, els xiquets, xiquetes i xiquetes desenvolupen habilitats socials, creen nous llaços d'amistat i comença a formar la seua pròpia personalitat, per la qual cosa és molt important acompanyar-los en este procés des d'un punt de vista en el qual la diversitat i la igualtat siga present”. Es tracta també d'avançar-se al conflicte i que els professors puguen prevenir conductes homofòbics i detectar situacions de risc o d'existència de discriminació per als joves homosexuals, bisexuals i transsexuals”.

LGTB Education és una plataforma transversal encarregada de formar educadors en protocols de prevenció i actuació enfront de la violència LGTB en els centres educatius, així com impartir campanyes de sensibilització en l'alumnat tractant de crear espais segurs on poder créixer i formar-se.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon