Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil formarà a docents i alumnat per a prevenir la violència LGTB en els centres educatius

Benaguasil  dels primers municipis del Camp de Túria a formar a docents i alumnat a través de LGTB Education amb la col·laboració de Mirall Camp de Túria.

L'Ajuntament a través de l'àrea d'Igualtat, ofereix als docents i a l'alumnat de Benaguasil la possibilitat de realitzar cursos de formació en protocols de prevenció i actuació per a prevenir la violència LGTB en els centres educatius.

Les sessions que seran impartides per LGTB Education, es realitzaran en línia i consten de dos mòduls de 4 hores cadascun. Prèviament, es celebrarà una reunió telemàtica a través de la plataforma MEET, on es presentarà la formació i es resoldran possibles dubtes.

Així mateix es realitzaran campanyes de sensibilització dirigides a l'alumnat per a mostrar-los les diferents realitats LGTB amb les quals es conviu en el dia a dia tant dins com fora dels centres educatius, ja que conéixer-les i respectar-les els ajudarà a crear un espai segur dins de les aules.

Lluita contra les conductes homofòbiques

La regidora d'Igualtat Alicia Molina ha assenyalat que “durant el període de col·legi i institut, els xiquets, xiquetes i xiquetes desenvolupen habilitats socials, creen nous llaços d'amistat i comença a formar la seua pròpia personalitat, per la qual cosa és molt important acompanyar-los en este procés des d'un punt de vista en el qual la diversitat i la igualtat siga present”. Es tracta també d'avançar-se al conflicte i que els professors puguen prevenir conductes homofòbics i detectar situacions de risc o d'existència de discriminació per als joves homosexuals, bisexuals i transsexuals”.

LGTB Education és una plataforma transversal encarregada de formar educadors en protocols de prevenció i actuació enfront de la violència LGTB en els centres educatius, així com impartir campanyes de sensibilització en l'alumnat tractant de crear espais segurs on poder créixer i formar-se.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon