Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Baldoví aconsella Feijóo analitzar per què només pot pactar amb Vox en comptes de fer propostes que 'no es creu ni ell'


   El diputat de Compromís al Congrés Joan Baldoví ha aconsellat el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que analitze per què el seu únic soci potencial és Vox en lloc de llançar propostes com la que governe la llista més votada quan "no ho creu ni ell".

   "El PP sempre recupera aquesta idea quan es queda sense socis o té de soci únic a Vox, s'hauria de fer mirar per què no té cap soci més", ha comentat en declaracions en el Congrés, on assisteix a la reunió de la Diputació Permanent.

   A més, considera que "ni el propi Feijóo" aplicaria eixa proposta. "Em va a dir que el PP haguera fet alcalde de València a Joan Ribó? Vinga, va! Amb l'odi que ens tenen no hagueren respectat eixe acord", ha dit, i ha assenyalat que del PP en aquest tema no es fia "ni mig pèl".

IMATGE CATETA I INTOLERANT

   Baldoví també ha parlat de la manifestació contra el Govern en la qual van coincidir aquest cap de setmana el PP, Vox i Ciutadans i que al seu juí va traslladar una imatge "rància, antiga i molt cateta" d'una "Espanya absolutament intolerant que vol fer combregar a tots els altres amb les seues rodes de molí i que no accepta la democràcia".

   Reconeixent que tenen "tot el dret del món a manifestar-se, totes les setmanes si volen" contra l'Executiu de coalició, ha exigit a aquests partits que assumisquen "que la democràcia la donen els vots", que cal "respectar les majories" i que ells "no tenen la patent de bons espanyols".


.
Creative Commons
Crónica CT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon