Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Atletes internacionals entrenen en la Pista d'Atletisme de Paterna


La Pista d'Atletisme de Paterna, la primera d'Espanya amb les seues característiques a aconseguir l'homologació de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA), és la ubicació triada per als entrenaments de els/as atletes del Campionat de la Unió Mediterrània SUB 23.

El Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, ha subratllat "la gran rellevància que adquireix la Pista d'Atletisme de Paterna acollint aquest entrenament que comptarà amb la presència d'atletes internacionals".

Els dies 20 i 21 de gener es realitzaran els entrenaments previs a l'esdeveniment organitzat per la Mediterranean Athletics Union (MAU), que aglutina 27 països membres de la conca del Mediterrani, que competiran aquest diumenge, 22 de gener, a València.

A més, divendres passat es va celebrar en la Pista d'Atletisme una prova de control provincial amb la participació de 205 atletes valencians/as, que han disputat diferents proves com a perxa, altura, longitud, pes i triple salt, 60 ml, 60 mv, 800 i 3.000 ml.

Gràcies a l'acord de col·laboració de l'Ajuntament de Paterna, Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Promoció de l'Esport Local de Paterna (FUNDELP) i la Federació Espanyola d'Atletisme, la ciutat s'incorpora al circuit de pistes que alberguen competicions oficials de la disciplina d'Atletisme.

"La nova Pista d'Atletisme permet a Paterna ampliar la seua oferta esportiva en gran manera, i augmentar també la base de l'atletisme local, que suma a la seua oferta en ruta les disciplines de pista que fins ara no podien practicar-se", ha assenyalat Mora.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon