Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant torna a acollir les finals de l’Interpobles de galotxa

 L'alcalde Xavier Jorge i el regidor d'Esports, Gabriel Castellano, han acudit a la instal·lació esportiva per a supervisar els preparatius i comprovar el nou sòl antilliscant que s'estrenarà durant estes finals de pilota valenciana.

Durant la jornada del 4 de desembre, es dirimiran a Vilamarxant els campions en les categories Quarta B, Quarta A, Tercera i Segona. Mentrestant, el pròxim 11 de desembre es disputarà la final juvenil i la final de Primera, en la qual participaran CPV Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-roja A.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports, ha tornat a posar el focus en la importància que està adquirint Vilamarxant com a seu de les millors partides de les diferents modalitats de pilota valenciana.

"Estem retornant durant els últims mesos al Trinquet de Vilamarxant en el lloc que es mereix per història i tradició. De nou, la nostra instal·lació esportiva acull les millors partides i en les millors condicions", ha indicat Castellano, qui ha destacat l'aposta per les millores de les instal·lacions.

Finalment, Xavier Jorge, ha convidat a la ciutadania "a disfrutar durant els pròxims caps de setmana de l'emoció de la galotxa sense eixir del nostre terme municipal". "Estem vivint grans espectacles esportius en els últims mesos gràcies a l'aposta per donar difusió a totes les disciplines que es practiquen a Vilamarxant", ha acabat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon