Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant llança el divendres la campanya 'Compra i guanya a Vilamarxant' per a fomentar el consum en el municipi

L'àrea dirigida per Víctor Sanchis, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant, ha posat en marxa una campanya que pretén premiar i incentivar la compra en el comerç local.

La iniciativa permetrà posar en circulació un total de 250 bitllets premiats amb 30 euros i altres 50 amb un valor de 50 euros, que seran repartits per tots els establiments comercials que s'adherisquen.

Del 9 de desembre al 5 de gener estarà activa la campanya en la qual participaran els comerços minoristes i del sector de la restauració de la localitat del Camp de Túria.

Les persones que obtinguen estos bitllets sabran a l'instant si està premiat accedint a la pàgina web www.envila.es. Si així ho fora, haurà de canviar el bitllet premiat a l'Ajuntament per un val de compra, que es podrà usar en l'establiment que el va entregar fins al 31 de març.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat esta innovadora proposta: "Volem que la nostra ciutadania es beneficie d'estos premis que ascendeixen a un total de 10.000 euros. El nostre objectiu és fomentar el consum en el nostre àmbit territorial i el Nadal és el moment perfecte per a fer-lo".

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha convidat a la ciutadania a participar: "Les nostres veïnes i veïns tenen moltes raons per a comprar en els comerços del nostre poble. A més, ara, podran veure's beneficiats per aquests premis que deuran també gastar-se en el nostre teixit comercial local".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon