Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant es reuneix amb el director general d'Urbanisme per a treballar sobre els Plans de Minimització i el PGOU

L'objectiu de la trobada ha sigut resoldre dubtes sobre l'elaboració i implantació dels Plans de Minimització d'Impacte Ambiental que està desenvolupant el consistori, així com compartir idees i aprenentatges sobre este full de ruta per a millorar la seua realització.

Cal recordar, que l'ens local ja està treballant, de manera pionera, en cinc Plans de Minimització amb la finalitat de legalitzar els disseminats construïts en sòl no urbanitzable en el municipi. "Des de l'àrea d'Urbanisme volem donar seguretat jurídica al veïnat de Vilamarxant per al present i per al futur, així com intentar reduir l'impacte que estos habitatges puguen tindre en l'entorn natural", ha explicat Héctor Troyano.

En este sentit, el regidor d'Urbanisme també li ha preguntat al responsable de la direcció general d'Urbanisme sobre el procediment que han de seguir per a tramitar les subvencions relacionades amb els plans, així com la possibilitat que s'agilitze la seua gestió. A més, de diferents qüestions sobre la legislació i les subvencions disponibles per a la instal·lació de plaques solars en el municipi.

Finalment, Troyano i García Nebot també han abordat la redacció del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), en la qual es troba immersa el consistori. De fet, el departament d'Urbanisme ja està elaborant un primer esborrany del document, que pretén resoldre la situació en la qual es troba el sòl de la Rodana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon