Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra la primera trobada nacional de la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats després de la pandèmia

La presidenta nacional de la UDP, Inmaculada Ruiz, ha visitat la localitat del Camp de Túria per a participar activament en esta jornada comarcal que ha servit per a reconéixer el paper de totes les persones voluntàries que han ajudat als més necessitats durant els últims mesos. 

També Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha sigut protagonista en esta cita en la qual li han acompanyat Elena Cortell, regidora de Benestar Social, i Purificación Golfe, presidenta de la UDP Vilamarxant.

L'entitat local, dirigida per Purificación Golfe, i diversos voluntaris de Vilamarxant han rebut un reconeixement pel seu esforç al servei de la ciutadania.

Durant la intervenció pública de la màxima responsable de la UDP nacional, ha ressaltat la importància de l'associació per a "traslladar l'experiència dels majors a la societat". També ha destacat l'excel·lent treball que es realitza a Vilamarxant pel reconeixement dels drets dels majors i les pensions.

Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha explicat que el voluntariat entre persones majors és "fonamental per a teixir xarxes i dur a terme un envelliment actiu de la societat".

Finalment, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, s'ha mostrat molt content perquè "el nostre municipi és un exemple de suport i recolzament a les persones majors". Així mateix, ha agraït "el desinteressat treball que realitzen els voluntaris per ajudar a les persones que més el necessiten en moments tan complicats com els que hem viscut durant la crisi sanitària provocada per la COVID-19".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon