Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una nova ruta ciclopeatonal a Paterna uneix Mas del Rosari i Lloma Llarga

Paterna ja gaudeix d'un nou carril de ciclovianants que uneix els barris de Mas del Rosari i Lloma Llarga, després de la finalització de les obres sol·licitades per l'Ajuntament de Paterna i executades per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Tal com ha destacat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, "a través d'aquest projecte, del qual ja poden gaudir tant ciclistes com vianants, s'ha aconseguit millorar la seguretat en aquest tram que connecta Mes del Rosari amb Lloma Llarga".

"A causa de l'elevat trànsit de bicicletes en aquest trajecte, sol·licitem a la Conselleria que es prengueren les mesures oportunes, petició que ha obtingut com a resposta les obres de permeabilització dutes a terme, i que signifiquen una adequació tant del recorregut i la seua il·luminació, com dels passos de vianants i ciclistes", ha indicat Campos.

Amb una amplària d'entre els 2,5 fins als 4 metres, el carril discorre paral·lel entre el vial d'accés nord, creuant la CV-35 pel pas superior entre Mas del Rosari i Lloma Llarga, i connectant-se amb el ja existent en la zona.

En aquest nou itinerari s'han instal·lat baranes i blocs Nova Jersey per a protegir ciclistes i vianants del trànsit, a més d'adaptar les senyalitzacions a les noves necessitats del trànsit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon