Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un incendi en un garatge de Benaguasil va obligar ahir a la nit a evacuar tres edificis i a atendre vuit persones

Efectius de bombers es van mobilitzar  en l'incendi d'un garatge a Benaguasil (València), que ha afectat diversos vehicles i ha obligat a evacuar tres edificis i a atendre huit persones per inhalació de fum.

El foc va començar al voltant de les 20.15 hores d'aquest divendres en un garatge comunitari que donava servei a tres edificis del carrer Verge del Pilar de Benaguasil i va provocar diverses deflagracions, segons han informat el Consorci Provincial de Bombers i el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

Fins al lloc dels fets, es van mobilitzat cinc dotacions, un sergent i un oficial de guàrdia del cos provincial i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) de manera preventiva.

Finalment, el foc s'ha donat per controlat sobre les 23.55 hores, i ha afectat diversos vehicles, tant turismes com motos, així com a elements del garatge, com a parets o canonades. No obstant això, no s'han produït danys materials de gravetat.

A més, els mitjans sanitaris han atés huit persones per inhalació de fum.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon