Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un detingut a Sant Antoni de Benaixeve per intent de robatori 'acorralat en un xalet' per un policia local de Sant Antoni i un altre de Paterna

 La detenció es va produir divendres passat en col·laboració amb la resta de forces i cossos de seguretat de la comarca

La Policia Local es troba intensificant la seua vigilància, control i realització d'operatius

Divendres passat, un agent de Policia Local de Sant Antoni i un altre de Paterna van acorralar i van detindre a un individu a l'interior de la parcel·la d'un xalet en la zona de Colinas de Sant Antoni de Benaixeve, on presumptament es disposava a robar, com a part d'una banda organitzada. L'actuació directa es va dur a terme per patrulles de Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve, col·laborant de manera activa amb agents de Paterna i de l'Eliana.

Aquesta detenció es va produir després de més d'un mes de robatoris en interior de domicilis, una onada que està patint tota la comarca del Camp del Túria. Davant aquest repunt de casos, la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve porta intensificant la seua vigilància, control i realització d'operatius; s'han estat i es continuaran controlant les principals entrades al municipi, on s'està reforçant amb patrulles camuflades en la zona d'influència, intensificant l'estudi de dades i càmeres de vigilància per a posar fre a aquesta mena de delictes.

Cal destacar els mitjans disposats per part de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve en matèria de seguretat; els operatius especials, el control per càmeres de vigilància i la coordinació que està exercint la nostra Policia Local amb la resta de forces i cossos de seguretat, i, especialment, la labor els veïns i veïnes del nostre municipi, fonamental per a la persecució d'aquests delictes.

En paraules de la Policia Local: “En primer lloc, donem l'enhorabona i les gràcies als nostres veïns, els primers afectats i que, des del primer moment, han sigut la primera arma al nostre abast, observant, col·laborant i cridant davant qualsevol conducta sospitosa, sent ateses totes les crides per a recaptar informació que poguera facilitar-nos dades, en la millora dels dispositius realitzats.”

En segon lloc, agraïm a totes les Forces i Cossos de Seguretat, Policia Local de Paterna i la comissaria del Cos Nacional de Policia, Policia Local de l'Eliana, Policia Local de Riba-roja, Guàrdia Civil i Policia Local de la Pobla de Vallbona, municipis veïns i germans que també estan molt sensibilitzats amb la problemàtica existent, i que davant la més mínima necessitat, posen a disposició els seus mitjans i agents perquè de manera coordinada puguem acabar amb la incidència en els nostres termes municipals” han destacat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon