Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tot preparat en Paterna per a celebrar la seua tradicional carrera solidària de Sant Silvestre


L'Ajuntament de Paterna ha organitzat per al pròxim, dijous 29 de desembre, per primera vegada després de la pandèmia, la carrera solidària de Sant Silvestre perquè els veïns i veïnes de la ciutat puguen disputar aquesta entretinguda competició aportant les seues disfresses més creatives.

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia 29 a partir de les 17.30 hores a l'esplanada del Coetòdrom, on també es podrà realitzar la recollida de dorsals, fins a arribar a les 1500 persones.

La carrera, que s'iniciarà a les 20.00 hores i comptarà amb una distància de 4,5 km, tindrà un cost d'inscripció d'1kg de menjar no perible que es destinarà a Càritas.

Per a premiar a les persones més ràpides i amb major enginy, es farà lliurament d'un trofeu al primer corredor que travesse la meta, un altre per a la dona més ràpida i també es donaran guardons a les millors disfresses.

El Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, ha destacat que "gràcies a aquest esdeveniment podem combinar l'esport i els hàbits de vida saludables amb la solidaritat de totes les persones que participen en aquesta prova".

A més, aquesta competició esportiva comptarà amb la col·laboració de les empreses del municipi Cárnicas Serrano, Valiente.es, Ferreteria El Ferre, Carrefour i GSD.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon