Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serveis Socials de l'Eliana celebra una jornada de portes obertes



L'acte ha servit per a donar a conéixer la nova imatge corporativa i la renovació dels espais

Els Serveis Socials d'Atenció Primària de l'Ajuntament de l'Eliana han celebrat aquest dijous una jornada de portes obertes que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, de la Directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, la Directora territorial d'Igualtat, Carmen Fenollosa i la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria, Lola Celda. A l'acte, amenitzat pel Cuarteto de Cuerda Valencia, han assistit també representants polítics, de les associacions locals, forces i cossos de seguretat, de l'àmbit judicial, persones usuàries de les residències i centre de dia de la localitat i treballadors de serveis socials de localitats veïnes, entre altres.

El matí ha servit també per a presentar la nova marca de l'àrea, una imatge renovada que pretén adaptar-se als nous temps i mostrar uns serveis més moderns, professionals, pròxims i inclusius. La nova imatge s'ha implementat en la senyalística del centre, situat al carrer Félix Rodríguez de la Fuente, el qual també ha renovat els seus espais per a adaptar-lo a les noves necessitats de l'equip professional i de la ciutadania.

Una de les millores que incorpora la recentment estrenada imatge és la vinculació d'un color determinat a cada servei prestat, per a identificar i facilitar el seu reconeixement. A més, el logotip transmet una imatge pròxima, representant la "S" de serveis socials com una abraçada que simbolitza la protecció cap a la ciutadania i unes mans que s'ocupen de la cura. Així mateix, el seu disseny acolorit tant del logotip com de la cartelleria connecta amb les idees de positivitat, diversitat i inclusió. Finalment, l'ús d'una tipografia clara i visible facilita la lectura a la gent més major. A més, s'ha incorporat el llenguatge Braille en la retolació de cartelleria i en la senyalització per a fer el centre més accessible i inclusiu a persones invidents o amb problemes visuals.

Els Serveis Socials d'Atenció Primària, anteriorment coneguts com a serveis socials generals, suposen la quarta pota de l'Estat del Benestar, al costat de la sanitat, l'educació i les pensions i tenen com a objectiu ser la porta d'entrada al sistema de protecció social. 

Salva Torrent, alcalde de l'Eliana, ha recordat que el Consistori destina molts recursos i esforços de caràcter material, econòmic, i sobretot humans, per a treballar per les persones que presenten major vulnerabilitat però també per situacions de drets individuals com la tramitació de beques, ajudes de dependència o d'altres recursos.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon