Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat publica la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per a cobrir 8.950 places estatutàries


   La Conselleria de Sanitat ha publicat la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per a cobrir 8.950 places estatutàries pel sistema de concurs de mèrits amb l'objecte de reduir la temporalitat en l'ocupació pública.

   Així, figura en la resolució publicada aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), que entre les condicions per a poder participar s'exigeix no ostentar la condició de personal estatutari fix en la mateixa categoria i, si escau, especialitat convocada, en tot el Sistema Nacional de Salut.

   Els aspirants hauran de presentar una sol·licitud per a cada categoria professional en la qual vullguen participar i la inscripció exigirà la petició de cita prèvia, que s'iniciarà a les 09.00 hores

   del dia 9 de gener de 2023 i finalitzarà a les 23:59 del dia 27 de gener de 2023. Per la seua banda, el termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà a les 09.00 hores del dia 10 de gener de 2023 i finalitzarà a les 23.59 hores del dia 27 de gener de 2023, o, en cas d'assignar cita amb posterioritat, fins a fi de termini de l'última cita assignada.

   Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s'obrirà un nou termini d'aportació de documentació justificativa de mèrits, a l'efecte dels quals també serà necessària la sol·licitud de cita prèvia. El procés selectiu per a la cobertura de les places convocades serà l'excepcional de concurs de mèrits, consistent en una única fase de valoració de mèrits.

   Després de la finalització del termini de presentació de documentació s'oferiran les places vacants a les quals optaran els aspirants que hagen superat els processos selectius corresponents a les OPO's dels anys 2017, 2018, estabilització de 2019, els que hagen superat els derivats de la present convocatòria.

ADJUDICACIÓ DE PLACES

   En l'adjudicació de les places, se seguirà l'establit en la Resolució de 16 de desembre de 2022, d'adopció de les mesures necessàries per a l'execució i desenvolupament del capítol I del

   Decret 71/2022, de 27 de maig, del Consell, pel qual s'adapten les ofertas de empleo públic aprovades i pendents de convocatòria, s'executa la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, i s'aprova l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2022.

   Transcorreguts els terminis de presentació de documentació i elecció de places, es dictarà resolució, que es publicarà en el DOGV, de nomenament com a personal estatutari de carrera en la categoria professional convocada i d'adjudicació de la plaça, d'acord amb la puntuació obtinguda i l'elecció de les persones aspirants. En aquesta resolució s'establirà el termini de presa de possessió.

   Així mateix, s'assenyala que no seran tramitades, amb caràcter general, comissions de servicis entre els diferents servicis de salut en favor de les persones aspirants que hagen obtingut plaça fins a transcorreguts almenys dos anys des de la data de presa de possessió, excepte situacions extraordinàries o circumstàncies de la persona que així ho requerisca per causes relacionades amb la seua seguretat o integritat personal, degudament acreditades.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon