Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig sobre Azud: 'Si alguna persona vinculada al PSPV ha fet una cosa no correcta, haurà d'assumir-ne les conseqüències'


El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha manifestat, en relació amb el cas Assut, que "si alguna persona vinculada al PSPV ha fet una cosa no correcta, haurà d'assumir les conseqüències".

Així ho ha manifestat el també secretari general dels socialistes valencians en una entrevista en la Cadena SER, que també s'ha pogut llegir en Europa Press, en ser preguntat per l'informe de la UCO obrant en la causa que apunta al fet que empresaris van pagar despeses de marxandatge de la campanya de Carmen Alborch per a les eleccions municipals de maig de 2007 en les quals va encapçalar la llista per València i per a la candidatura de la qual fora vicepresidenta del Govern María Teresa Fernández de la Vega, quan va ser la candidata al Congrés per la circumscripció de València en els comicis de 2008.

Sobre aquest tema, el 'president' ha instat a veure, "com en tots els processos judicials, com es configura la qüestió judicial, que és la que determina", al mateix temps que ha mostrat el seu "respecte absolut al que diga el justícia".

Ha afegit que els responsables de les campanyes electorals de llavors diuen que tot es va fer d'acord amb la llei "i això és la presumpció d'innocència", però ha agregat que, "quan es derive judicialment, es prendran les decisions oportunes".

En tot cas, ha subratllat, "cap persona amb imputació directa en aquesta qüestió té res a veure amb la direcció del PSPV".

Per tant, ha dit que veu aquest cas "amb la intranquil·litat" amb la qual sempre veu la corrupció, que, segons ha remarcat, "és una cosa que forma part del passat de la Comunitat Valenciana".

"Des de 2015 hem aconseguit elevar el seu nivell reputacional", sosté Puig, que recorda que la Comunitat es troba ja valorada entre les regions europees per damunt de la mitjana en qualitat democràtica

   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon