Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Programa 50/50 de l'Estratègia Reacciona a les escoles públiques 2022 s'implantarà en el CEIP Sant Vicent de Llíria

El programa 50/50 s'implantarà en el CEIP Sant Vicent al llarg del curs 2022-2023 amb la participació de la comunitat educativa del centre, personal de l'Ajuntament de Llíria i personal tècnic d'AEIOLUZ, amb l'objectiu de reduir el consum i la factura energètica del centre educatiu, fomentant hàbits d'eficiència energètica i l'ús responsable de l'aigua, mitjançant:

- La creació d'un equip energètic, en el qual participarà entre altres, l'alumnat de 5é i 6é de primària, que s'encarregarà de diagnosticar el consum energètic i d'aigua del centre, elaborar un pla d'estalvi i fer el seguiment de les mesures establides i l'evolució dels resultats obtinguts. L'alumnat participant i el seu professorat traslladaran a la resta del centre escolar les mesures d'estalvi a instaurar en el centre i proposaran activitats per aconseguir els objectius d'estalvi.

- La realització de tallers formatius per a la comunitat educativa, per a conéixer estratègies per a reduir els consum d'energia elèctrica, gas i aigua, així com autoconsum energètic.

El personal tècnic involucrat en aquest programa, realitzarà el seu seguiment, que finalitzarà amb el lliurament a l'ajuntament d'un informe energètic final al voltant de l'estalvi aconseguit al llarg del curs.

Subvenció: 5.000 euros



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon