Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Programa 50/50 de l'Estratègia Reacciona a les escoles públiques 2022 s'implantarà en el CEIP Sant Vicent de Llíria

El programa 50/50 s'implantarà en el CEIP Sant Vicent al llarg del curs 2022-2023 amb la participació de la comunitat educativa del centre, personal de l'Ajuntament de Llíria i personal tècnic d'AEIOLUZ, amb l'objectiu de reduir el consum i la factura energètica del centre educatiu, fomentant hàbits d'eficiència energètica i l'ús responsable de l'aigua, mitjançant:

- La creació d'un equip energètic, en el qual participarà entre altres, l'alumnat de 5é i 6é de primària, que s'encarregarà de diagnosticar el consum energètic i d'aigua del centre, elaborar un pla d'estalvi i fer el seguiment de les mesures establides i l'evolució dels resultats obtinguts. L'alumnat participant i el seu professorat traslladaran a la resta del centre escolar les mesures d'estalvi a instaurar en el centre i proposaran activitats per aconseguir els objectius d'estalvi.

- La realització de tallers formatius per a la comunitat educativa, per a conéixer estratègies per a reduir els consum d'energia elèctrica, gas i aigua, així com autoconsum energètic.

El personal tècnic involucrat en aquest programa, realitzarà el seu seguiment, que finalitzarà amb el lliurament a l'ajuntament d'un informe energètic final al voltant de l'estalvi aconseguit al llarg del curs.

Subvenció: 5.000 eurosCrónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon