Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pep Gimeno 'Botifarra' avança el seu nou disc amb una oda a la feina de les dones a 'Ja ve l'aire'



 Pep Gimeno 'Botifarra' presenta el primer avançament del seu nou disc, una cançó titulada 'Ja veu l'aïre', que interpreta en companyia de Noelia Llorens, Titana.

El tema és "un cant que reivindica el paper del treball femení en els magatzems i en el camp i que aporta una sonoritat contemporània sense perdre de vista les arrels de la música tradicional", explica la productora en un comunicat.

Tant el primer senzill com la resta de l'àlbum, la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball, amb una important presència femenina, s'han complementat amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a l'actualitat.

El senzill s'acompanya d'un videoclip gravat a Ca Cuesa de Xàtiva per Juanjo Company i Jairo Molina i editat per Neus Albert. La il·lustradora Belén Segarra és l'autora del grafisme que complementa el nou disc i que també té presència en el vídeo d'aquesta primera cançó, mentre que les fotografies, realitzades en diferents llocs de Xàtiva, han estat a càrrec de Claudia Marconell.

ESTRENA EN ELS ARTS AL GENER

El nou disc de Pep Gimeno 'Botifarra', que igualment portarà el títol de 'Ja veu l'aïre', veurà la llum a l'inici de l'any i s'estrenarà el divendres 13 de gener en el Palau de les Arts de València en un excepcional concert que s'emmarca en el cicle de músiques valencianes que per primera vegada acollirà l'auditori. Les entrades ja estan a la venda en la pàgina web del coliseu.

Per a aquest nou llançament discogràfic i la gira, 'Botifarra' s'envolta d'una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego.

El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou àlbum com a lletrista. A més, en l'àlbum, que s'ha gravat entre Catarroja i Riba-roja i que està produït per la Moma Estudis, es comptarà amb col·laboracions altres artistes que sumaran les seues veus a la de Pep Gimeno 'Botifarra' i que s'anunciaran pròximament.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon