Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Molta participació en la Fira de les Associacions de Vilamarxant

L'alcalde Xavier Jorge ha expressat la seua satisfacció per l'experiència viscuda: "Vam poder comprovar el bon moment que travessa el nostre teixit associatiu i per l'involucrat que està a donar a conéixer tot el que fem a Vilamarxant".

"Sense el seu treball i ajuda seria impossible realitzar totes les activitats culturals, esportives o de qualsevol índole que gaudim cada setmana al nostre poble", ha indicat el primer edil.

Durant el dissabte, les associacions van donar a conéixer el seu treball i activitat al llarg de l'any i van explicar als assistents què fan per a mantindre Vilamarxant molt viu. Les agrupacions col·laboradores van ser les següents: Ura Deva Yoga, Club de Karate, HorqueraJove, Batupà Batucada, Falla El Pilar, Futbol Sala Futur, Quadre Artístic, Grup de Danses i Pastorets, Associació de Comerciants i Professionals, Junta Local contra el Càncer, Càrites Parroquial, Associació AYC, Penya Ciclista, Club d'Atletisme, Colombicultura El Chafarot, 9 d'Octubre, Rondalla, Falla El Colp, CEITúria, Associació de Pintura, Conexión Felina, Falla Pensat i Fet, Associació StartRural, UDP, Ames de Casa Tyrius, Banda CC.TT. Cadetes del Camino del Santo Grial, Colla de dolçaines i Tabals A Contratemps, Unió Artística Musical, Vilamarxant Emprende, Amamanta, Batucolp, Coral Renàixer, Escola de Gimnàsia Rítmica, Grup d'Esplai Esportiu Futbol Veterans i Umami.

L'Ajuntament de Vilamarxant va participar de manera activa en esta primera edició de la Fira de les Associacions ja que va proporcionar un espai d'exposició a cada entitat perquè pogueren difondre les seues iniciatives. Així mateix, es van programar activitats per als més joves amb castells inflables i jocs.

Malgrat el bon acolliment de la Fira de les Associacions, el Consistori es va veure obligat a suspendre-la durant el diumenge per les condicions meteorològiques adverses.

Des de l'Ajuntament de Vilamarxant volem felicitar pel treball realitzat a totes les entitats que van participar en la Fira i que amb la seua dedicació enforteixen al nostre poble creant de col·laboració entre totes les associacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon