Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Menut Palau' rebrà el 2023 amb un "potent" festival que comptarà amb Dani Miquel, El Diluvi i Ramonets

 

   El Palau de la Música ha programat per al pròxim 4 de gener, i dins del seu projecte educatiu i d'oci Menut Palau, un "potent" festival multicultural per a rebre el 2023, que reunirà en l'espai habilitat als Jardins del Palau, un bon nombre de diverses activitats com a tallers, un racó de lectura, jocs tradicionals i les grans actuacions musicals d'artistes i grups com Dani Miquel, Damaris Gelabert, El Diluvi o Ramonets.

   La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha destacat que "es volia començar el 2023 de la millor manera en plenes festes, oferint a la ciutadania un festival multicultural, 100 per cent valencià, que no només estiguera destinat exclusivament a les xiquetes i xiquets, sinó que també poguera participar i gaudir d'ell tota la família durant tota la jornada".

   D'aquesta manera, a partir de les 09.30 hores, el públic podrà assistir a les representacions de Scura Splats, que combinen diferents disciplines artístiques, com la dansa, el circ i la música, i fan partícips a totes les persones, per a després escoltar les actuacions de Dani Miquel, Damaris Gelabert, El Diluvi i Ramonets, segons ha indicat el Palau de la Música en un comunicat.

   A més, al llarg del dia, les xiquetes i xiquets podran participar d'un gran nombre d'activitats com a diversos tallers, un racó de lectura i jocs tradicionals.

   El preu d'aquest festival és de 7 euros i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de l'auditori.

   Les activitats d'oci en aquestes festes del cicle Menut Palau, començaran a l'Almudín, dimecres que ve i amb un preu de 6 euros, amb 'La caja de los juguetes. Ballet pour enfants', un espectacle per al públic a partir de 5 anys amb la música que el compositor impressionista Claude Debussy va escriure per a la seua filla.

   El muntatge anirà a càrrec de l'agrupació de titelles i marionetes Bambalina Teatre Practicable, i s'oferiran dos sessions, a les 12.00 i a les 18.30 hores.

   L'endemà, dijous 29 de desembre, serà el torn dels Titiriteros de Binefar, companyia que té el premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Juventut, i que oferirà el seu proposada Retaule de Nadal, també en dos sessions a les 12.00 i a les 18.30 hores.

   Es tracta d'una composició escènica que es configura com una "simpàtica bullícia nadalenca amb música popular i titelles, per al públic a partir de 3 anys", segons indica la programació.

   Per a tancar l'any, el divendres 30 a les 18.30 hores, el públic pot assistir a "bones dosis de ball i diversió" a l'estil dels anys 50, amb la proposta 'Swing for Christmas', de Babalu Swing Band i les seues nadales, a ritme de swing per a tots els públics.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon