Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Orquestra 'Llíria City Of Music' oferirà un concert el 8 de desembre pròleg al centenari de Joaquín Sorolla

Llíria retrà homenatge a Joaquín Sorolla amb música. L'Orquestra "Llíria City Of Music", formada per músics professionals i semiprofessionals de la localitat, oferirà un concert extraordinari este pròxim dijous 8 de desembre, com a pròleg al centenari de la mort del cèlebre i universal pintor valencià. L'actuació tindrà lloc a les 19.00 hores al teatre de la Banda Primitiva. L'entrada és lliure fins a completar aforament.

 Amb el títol "Música a la llum de Sorolla", la formació musical interpretarà un nodrit programa de peces que estarà acompanyat d'un audiovisual amb les obres més destacades de l'artista valencià.

El concert estarà dirigit pel mestre Vicent Pelechano, un dels directors espanyols més emergents dels últims anys, amb una marcada personalitat que imprimeix en els seus concerts. Està classificat per la premsa especialitzada com un director d'orquestra amb una increïble capacitat intel·lectual, intel·ligència emocional i psicològica.

 Des de la temporada 2014/2015, obté per oposició el lloc de director de la Banda Municipal de Música de Santander, càrrec que combina amb els nombrosos compromisos nacionals i internacionals que té com a director convidat, i en esta ocasió assumirà la batuta de l'Orquestra "Llíria City Of Music".

 Així mateix, l'acompanyarà el jove guitarra solista, Ausiàs Parejo. Nascut al 2006 en el si d'una família de músics, s'inicia en la guitarra als 4 anys de la mà del seu pare, el guitarrista Rubén Parejo. Ha sigut el millor intèrpret espanyol de la Comunitat Valenciana en el Certamen Internacional "Francisco Tárrega" de Benicàssim, dos anys consecutius, 2021 i 2022

Amb tan sols 16 anys ha obtingut 35 primers premis en concursos nacionals i internacionals, interpretant amb un virtuosisme i sensibilitat que no deixa indiferent. Ha sigut convidat en prestigiosos festivals de guitarra d'Itàlia, Croàcia, Portugal, Mèxic, França, República Txeca i Espanya. Ha actuat en el Palau de la Música de València, Festival Miguel Llobet de Barcelona, The Sea and Guitars Festival, Festival Internazionale dell'Adriatico, Festival de Cultura Ibèrica i Colors Flamencs de la República Txeca o Festival Internacional de Guitarra de Morelia-Mèxic.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon