Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla se suma al PLA CORRESPONSABLES del Ministeri d'Igualtat

L'Ajuntament de Loriguilla té assignada en els pressupostos de la Generalitat Valenciana aprovats hui mateix, una línia nominativa per valor de 17.610 euros corresponent al PLA CORRESPONSABLES 2023, un programa de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.

Gràcies a aquesta subvenció, el Consistori podrà implementar projectes destinats a la creació de bosses de cura professional per a famílies amb filles i fills fins a 16 anys, com a mesura de foment de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d'un enfocament d'igualtat entre homes i dones.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon