Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les xifres d'ocupació de Paterna del 2022 són millors que abans de la pandèmia

Segons ha informat Paterna, el municipi continua consolidant-se com una ciutat compromesa amb la creació d'ocupació i el creixement econòmic. La ciutat tanca 2022 millorant les xifres d'ocupació i superant els nivells d'afiliació a la Seguretat Social anteriors a la pandèmia.

En aquest sentit, s'ha augmentat un 9,71% el número d'afiliats/des al Règim General, un 2,90% de les afiliacions d'autònoms/es i les persones desocupades han descendit 1,47%.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha destacat que "aquestes xifres, no sols evidencien una evolució molt favorable respecte als nivells d'ocupació prepandèmia, sinó que reafirmen la nostra aposta pel creixement econòmic de la ciutat i l'eficàcia de les iniciatives i mesures implementades".

El mes de novembre passat d'enguany es van aconseguir els/les 50.624 afiliats/des al Règim General de la Seguretat Social, mentre que el mes anterior a l'inici de la pandèmia, febrer de 2020, van anar 46.976.

Quant al nombre d'autònoms/es inscrits/es en la Seguretat Social eren 4810 al febrer de 2020, abans que començara la crisi sanitària pel COVID-19, mentre que novembre d'enguany s'ha tancat amb 4928.

D'altra banda, l'atur registrat també ha millorat en comparació amb els nivells prepandèmia, descendint fins als 5110 parats/as en el mes de novembre passat, la xifra més baixa en els últims anys.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon