Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les obres d'urbanització del carrer Mariano Benlliure de l'Eliana ja es troba a mitjan camí

  


Les obres de finalització d'urbanització del carrer Mariano Benlliure, des d'Isabel la Catòlica fins a Mare Nostrum, han arribat aquest mes de desembre al seu equador. En elles, l'Ajuntament de l'Eliana invertirà un total de 587.382 euros i suposaran una transformació absoluta d'aquest carrer en Montesol que connecta amb el nucli urbà i que es trobava, fins ara, sense urbanitzar.

Les actuacions, que van arrancar a la fi del passat mes de setembre i estan previstes que finalitzen el pròxim mes de febrer, comprenen la instal·lació dels serveis necessaris per a subministrament dels veïns i veïnes (aigua, electricitat i sanejament), així com adequació de l'enllumenat públic, sistema de recollida d'aigua de pluja, zones enjardinades amb reg, l'encintat de vorades i rigoles, la pavimentació tant de voreres com de calçades i espais públics i, la instal·lació de mobiliari urbà. 

Així mateix, el projecte preveu la renovació de totes les escomeses domiciliàries de serveis, tant per als habitatges existents com per a futures construccions. Finalment, s'ha aprofitat l'execució per a la renovar i re-posicionar un tram de la canonada de transport d'aigua en alta, que discorre des de l'Anell de Cavallers fins al depòsit del carrer 2 de Maig.

L'alcalde, Salva Torrent, ha destacat la importància d'aquesta artèria que obrirà a la circulació l'any vinent 2023.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon