Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Falles del municipi de Benaguasil van mostrar al públic els seus esbossos per a 2023

Col·locades en deu cavallets que contenien els dibuixos de cadascun dels esbossos

L'Alcalde, va abrigallar al col·lectiu faller en un acte molt esperat per tots ells.

La Junta local Fallera de Benaguasil va celebrar dissabte passat l'acte en el qual les comissions falleres presenten davant el públic els projectes de les seues falles grans i infantils de 2023.

Durant l'acte, celebrat en BClub, es va mostrar la unió del món faller que va estar representat per totes les comissions del municipi i encapçalades per les Falleres Majors de Benaguasil, Monti Arrué i Ainhoa Gramuntell.

Un a un van anar pujant a l'escenari els presidents, presidentes i falleres majors i infantils de les comissions per a descobrir els monuments que plantaran el mes vinent de març, donar a conéixer l'artista i explicar el disseny i la temàtica plasmada.

Una vegada revelat el projecte els màxims representants de les deu comissions van rebre una còpia dels seus esbossos de mans de Monti i Ainhoa.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, acompanyat de la regidor de Falles, Ana Aleixandre, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Pepa Cano.








Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon