Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'encesa de les llums nadalenques donarà el tret d'eixida al Nadal a Benaguasil

La programació contempla activitats culturals, esportives i d'oci.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Festes i Joventut, ha preparat enguany un complet programa de Nadal per al gaudi de tots els públics. La programació que, té molt en compte als més xicotets, arrancarà el dia 8 de desembre amb l'encesa de l'enllumenat típic nadalenc que ja decora els carrers de Benaguasil, i també el Santuari de Montiel, una de les novetats de la il·luminació nadalenca d'enguany.

Així ho ha assenyalat l'edil Ana Aleixandre, qui ha destacat l'extensa i completa programació organitzada perquè el públic infantil gaudi amb gran il·lusió d'aquestes dates entranyables.

El programa d'activitats es desenvoluparà durant tot el mes de desembre i fins al 8 de gener. Una de les novetats de la programació serà la fira d'atraccions que del 8 a l'11 de desembre s'instal·larà en l'Avinguda de Montiel.

L'oferta d'oci i entreteniment es completa amb la fira d'Europa i el mercat nadalenc en el qual la ciutadania podrà gaudir amb música ambientada en la temàtica nadalenca de jocs lúdics per als més xicotets, tallers infantils, a més de demostracions d'alguns tallers d'artesania, i la visita de Papa Noel i del patge real.

Una altra de les iniciatives que es desenvoluparà durant les festes nadalenques és l'escola de Nadal, dirigida a xiquets de 3 a 12 anys. La temàtica general girarà entorn de les diferents tradicions nadalenques que existeixen al voltant del món, realitzant tallers manuals i activitats lúdiques relacionades amb el país a tractar.

Així mateix amb la finalitat d'oferir alternatives d'oci saludable durant les vacances als més joves, l'Ajuntament ha organitzat per als dies 26 i 27 de desembre en el Centre de la Joventut la I Fira Gamer que, comptarà amb PS4's, Nintendos Switch, XBOX One i llocs de Realitat Virtual.

També per a la població jove s'ha organitzat l'III Torneig de Futbol Sala en les instal·lacions del complex esportiu, del 28 al 30 de desembre. El programa d'activitats es completa amb la fira de gener i la cavalcada de Reis pels carrers de Benaguasil.
 Neteja Copia el text

Foto d'arxiu ençés Nadal anys arrere



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon