Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'encesa de les llums dona el tret de sortida al Nadal a Benaguasil

A més del gran arbre que presideix l'Avinguda es van encendre els llums de diferents carrers i altres elements lumínics.

Els festers majors de 2023 juntament amb el clavari major de la Verge de Montiel i els regidors Ana Aleixandre i Stephane Soriano van ser els encarregats de prémer el botó oficial amb què han començat les festes nadalenques.

L'Ajuntament de Benaguasil va donar dijous passat la benvinguda a Nadal amb l'encesa de les tradicionals llums nadalenques. L'acte va tenir lloc a l'Avinguda de Montiel i va comptar amb la col·laboració dels Juniors que van interpretar nadales en directe.

Minuts abans de les 18 hores, moment de la inauguració de les llums, desenes de persones es van reunir a l'Avinguda per viure en directe l'encesa de l'enllumenat de Nadal.

Els festers majors del 2023 juntament amb el clavari major de la Verge de Montiel i els regidors Ana Aleixandre i Stephane Soriano van ser els encarregats de prémer el botó per encendre la il·luminació, després d'un compte enrere.

Aquest any l'enllumenat està format per un monumental arbre de 21 metres que presideix l'avinguda de Montiel, un altre d'11 metres a la plaça del Santuari de Montiel, a més d'un de 7 metres a la Plaça Major i un ninot de neu de 8 metres.

També als carrers principals s'han col·locat arcs de llum i cortines de led per omplir d'il·lusió i llum les festes nadalenques.

L'encesa de llums dóna pas a un variat programa d'activitats nadalenques a tota la localitat. Sense anar més lluny, a la Plaça tindrà lloc del divendres 16 de desembre al diumenge 18 el Mercat Nadalenc amb pista de patinatge, espectacles itinerants, a més a més de comerços d'artesania. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon