Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana recupera la seua tradicional Sant Silvestre

    



La localitat de l'Eliana ha recuperat enguany la cita esportiva més solidària. La XX edició de la Sant Silvestre s'ha pogut, per fi, celebrar aquest dijous després de dos anys sense aquest tradicional esdeveniment a causa de la pandèmia. L'acte ha arrancat amb un minut de silenci dedicat a les 13 dones víctimes de la violència de gènere d'aquest 2022.

Més de 800 veïns i veïnes s'han donat cita en la plaça del País Valencià per a gaudir d'un ambient festiu en el qual no han faltat cridaneres disfresses, nadales i fins i tot neu per a crear una estampa nadalenca per al record, consolidant així el caràcter familiar i divertit d'aquesta prova.

La carrera, que ha recorregut pels carrers del centre una distància total de 3,1 quilòmetres, ha col·laborat com en edicions passades amb el Banc d'Aliments, recollint un total de 1.000 quilos de menjar no perible. 

En finalitzar la prova, l'alcalde Salva Torrent i la regidora de Política Esportiva, Concha Montaner han entregat els premis a les millors disfresses i el sorteig de regals entre les persones participants, abans d'acomiadar fins l'any vinent.

Torrent ha celebrat el retorn d'aquesta festa tan ben acceptada i arrelada i ha aprofitat l'ocasió per a desitjar a la ciutadania un feliç any nou.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon