Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana posa en marxa els concursos de balcons i aparadors nadalencs

 L'Associació de Comerç, Restauració i Serveis locals, L'Eliana Poble Comercial, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana, ha tornat a organitzar per a aquest Nadal dos concursos de decoració nadalenca per a omplir de llum, color i sentiment festiu al municipi. D'una banda, el concurs d'aparadors dirigit als i les comerciants locals, i, per una altra, el de balcons, perquè veïns i veïnes del municipi traguen el seu costat més creatiu. Per a tots dos concursos hi haurà tres premis a gastar en el comerç local de l'Eliana: el primer de 150€, el segon de 100€ i el tercer de 75€.

Per a poder participar en el primer, els comerciants hauran de presentar el formulari allotjat en la web abans del diumenge 18 a les 22 hores en la bústia de l'associació, per correu a info@comerciosdelaeliana.es o mitjançant fotografia al número de WhatsApp 607 95 25 86. En l'email de remissió del formulari d'inscripció, hauran d'indicar el concepte en el qual s'han basat per a muntar l'aparador, així com la tècnica i els materials usats per a poder ser valorats pel Jurat.

En el cas del concurs de balcons i xalets, els elianers i elianeres interessades deuran, abans de la mateixa data, enviar el seu nom, adreça del balcó, fotografia i número de telèfon al WhatsApp de l'associació. Juntament amb la fotografia identificativa del balcó decorat, deuran igualment indicar el concepte en el qual s'han basat per a muntar la decoració del balcó, així com la tècnica i els materials usats.

L'edil de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha convidat a la ciutadania i a comerciants elianers a participar en aquests concursos pensats per a impulsar la creativitat i el consum local i de proximitat per Nadal.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon