Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana posa en marxa els concursos de balcons i aparadors nadalencs

 L'Associació de Comerç, Restauració i Serveis locals, L'Eliana Poble Comercial, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana, ha tornat a organitzar per a aquest Nadal dos concursos de decoració nadalenca per a omplir de llum, color i sentiment festiu al municipi. D'una banda, el concurs d'aparadors dirigit als i les comerciants locals, i, per una altra, el de balcons, perquè veïns i veïnes del municipi traguen el seu costat més creatiu. Per a tots dos concursos hi haurà tres premis a gastar en el comerç local de l'Eliana: el primer de 150€, el segon de 100€ i el tercer de 75€.

Per a poder participar en el primer, els comerciants hauran de presentar el formulari allotjat en la web abans del diumenge 18 a les 22 hores en la bústia de l'associació, per correu a info@comerciosdelaeliana.es o mitjançant fotografia al número de WhatsApp 607 95 25 86. En l'email de remissió del formulari d'inscripció, hauran d'indicar el concepte en el qual s'han basat per a muntar l'aparador, així com la tècnica i els materials usats per a poder ser valorats pel Jurat.

En el cas del concurs de balcons i xalets, els elianers i elianeres interessades deuran, abans de la mateixa data, enviar el seu nom, adreça del balcó, fotografia i número de telèfon al WhatsApp de l'associació. Juntament amb la fotografia identificativa del balcó decorat, deuran igualment indicar el concepte en el qual s'han basat per a muntar la decoració del balcó, així com la tècnica i els materials usats.

L'edil de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha convidat a la ciutadania i a comerciants elianers a participar en aquests concursos pensats per a impulsar la creativitat i el consum local i de proximitat per Nadal.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon