Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana inclou 51 actuacions en les obres de reasfaltat per més de mig milió d'euros

Les 51 actuacions estan distribuïdes per tot el terme municipal.

Aquest mes de novembre han començat les obres de reasfaltat en les quals l'Ajuntament ha invertit un total de 587.852 euros en més de 50 actuacions en tota la localitat, entre les quals es troben les dels carrers Santa Gema, Castella, Torre del Virrei, Campoamor, Santa Marta o Avinguda de la Generalitat. El projecte inclou, a més de vials principals, el repavimentat de vials secundaris, asfaltat de carrers en terres, la reparació de regruix per arrels o l'apedaçament de vials deteriorats.

Les obres que finalitzaran el mes vinent de gener, han comprovat que, en general, les deterioracions i patologies detectats als carrers inspeccionats són propis de ferms d'avançada edat i amb diferents estats de conservació.

El Pla de Reasfaltat és una de les grans obres de l'any 2022 i se suma a l'actuacions que en aquesta legislatura han actuat en 135.000 metres quadrats, amb un pressupost final d'al voltant de 3 milions d'euros.

El primer edil, Salva Torrent, ha reconegut que es tracta d'una de les grans demandes de les zones residencials i que es realitzen amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon