Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria ha adquirit una nova màquina retroexcavadora per a la Brigada de Camins Municipals

La nova maquinària compta amb noves adaptacions que permetran l'escombratge mecànic de vials

L'Ajuntament de Llíria ha adquirit una nova màquina retroexcavadora per a la Brigada de Camins Municipals, la qual té per objecte el manteniment, conservació i millora de la xarxa de camins municipals.

A l'acte de lliurament van assistir l'alcalde Joanma Miguel i el regidor de l'Àrea de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, juntament amb l'encarregat de la Brigada de Camins Miguel Cintero.

Aquest vehicle, que compta amb una inversió de 112.000 euros era una necessitat del servei, ja que l'anterior maquinària amb la qual comptava la Brigada de Camins tenia més de 15 anys d'antiguitat.

Segons explica el regidor de l'Àrea, amb l'adquisició d'aquest potent vehicle, s'incrementa la capacitat d'actuació en els vials rurals municipals, tant en la part de pistes pavimentades com en camins de terra.

L'adquisició d'aquesta nova retroexcavadora, juntament amb les compres recents d'un tractor pala i un furgó, han permés renovar la flota actual i incrementar l'operativa municipal. Ja que la nova maquinària incorpora equips i dotacions, com el d'una agranadora mecànica, que agilitzen els treballs que anteriorment havien de fer operaris de manera manual.
 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon