Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria entrega els premis dels concursos nadalencs 20


S'ha reconegut als millors aparadors comercials i la decoració de balcons i façanes

L'Ajuntament de Llíria va entregar anit els premis dels concursos de Nadal amb els quals pretén reconéixer la labor de comerços, associacions i veïnat en la decoració dels barris per a oferir una imatge més atractiva de la ciutat en estes festes. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Joanma Miguel i l'edil de Festes, Paco Gorrea.

En la XVIII edició del certamen d'aparadors comercials, el primer premi va ser per a Agartha, el segon per al Centre Auditiu i Òptica Anna Cervera, el tercer per a Òptica Llíria, el quart per a Pizzeria de l'Angel, i el cinqué per a Nou Calasanz.

Pel que respecta al III concurs d'engalanament de façanes, balcons o finestres, en la modalitat individual, Virginia Delgado va rebre el primer premi. També van ser guardonades Puri García (segon), Rafael Bernal (tercer), Andrea Valero (quart), i Esther Ariete (cinqué).

En la categoria de col·lectius, el primer premi va ser per al veïnat de Duc de Llíria-Severo Ochoa, el segon per a la Falla Avinguda dels Furs i voltants, i el tercer per a la Comparsa Cristiana El Remei.

Les persones i associacions guardonades, a més del diploma acreditatiu, reben una targeta de compra per a consumir en el comerç de Llíria, valorades entre 100 i 30 euros.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon